Nike hardloopschoenen heren

Kies je Nike hardloopschoenen heren uit onderstaande Nike sale overzicht en plaats je bestelling!

Nike Hardloopschoenen

Nike Hardloopschoenen.

Het logo van Nike, de “swoosh” is een van de meest herkenbaarste en meest bekende merktekens ter wereld.
Nike hardloopschoenen zijn al jaren een van de beste hardloopschoenen op de markt.

Nike Sale

Nike blijft innoveren met haar hardloopschoenen voor verschillende type lopers en de nieuwe modellen zijn vaak gericht op het veraangenamen van het blessurevrij hardlopen, nike hardloopschoenen met betere demping of zeer flexibile schoenen zoals de Nike performance Free 5.0 (dames) / Nike performance Free 5.0 (heren)

Nike hardloopschoenen geschiedenis

Nike, heette oorspronkelijk Blue Ribbon Sports en opereerde in het begin als distributor voor de hardloopshoenen maker Onitsuka Tiger (nu Asics). Nike was opgericht door voormalig atleet Philip Knight en zijn coach Bill Bowerman in januari 1964. Tegenwoordig is Nike zelf producent van Nike hardloopschoenen. In 1964 verkocht Blue Ribbon Sports 1300 paar van de Japanse hardloopschoenen. In 1974 begon BRS met haar eigen Merk Nike hardloopschoenen. De Nike hardloopschoenen kregen als logo de Swoosh, designed door Carolyn Davidson. Dan Wieden, mede oprichter van Wieden Kennedy marketing agency was de persoon die de wereldbekende slogan “Just Do It” bedacht in 1988.

Nike produceert een groot scala aan sport uitrustingen maar haar eerste producten waren hardloopschoenen . Tegenwoordig maken ze ook schoenen, shirts, shorts e.a. sport accessoires voor vele verschillende soorten sporten, zoals atletiek, hockey, ijshockey, tennis, voetbal, basketbal, skateboarding, crosstraining, honkbal, fietsen, volleybal, worstelen, zwemen, auto racen en golf. Het model Nike Air Max was de eerste schoenenlijn gelanceerd door Nike in 1987.

Nike loopschoenen in samenwerking met Apple “Nike+ Nano”

Nike is in 2006 gaan samenwerken met Apple om het Nike+ product te produceren. De Nike+ is een product die de performance van een hardloper waarneemt en monitort door middel van een radio apparaat in de Nike loopschoenen die gelinkt is met een iPod Nano. Het product de Nike+ genereert zeer waardevolle informatie over de loopstijl van de hardloper.

Nike hardloopschoenen voor uw loopplezier